Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 thuis tegen Be Quick’28

vrijdag 27 mei 2022 - 1e selectie


Nog één punt en Quick’20 is KAMPIOEN

 

Morgen zaterdag 28 mei moet een heuglijke dag worden in de clubgeschiedenis van Quick’20. Voor het eerst in de historie wordt het eerste geen kampioen op zondag. Door de samenvoeging van zaterdag 1 en zondag 1 met als speeldag de zaterdag is Quick’20 vanaf vorig seizoen ingedeeld in de 2e klasse H zaterdag. Het seizoen 2020-2021 viel compleet in het water door Corona, dit seizoen wordt wel uitgespeeld.

 

Het ziet er al het hele seizoen naar uit dat Quick’20 kampioen wordt. Niet of, maar wanneer was de slogan. Er kwam een kleine kink in de kabel toen de voorsprong zakte van 10 naar 2 punten, deze misser werd in vijf dagen ongedaan gemaakt door weer zes punten voor te komen.

 

In Zwolle won Quick’20 op 12 maart met 1-4 bij Be Quick’28 en anders dan de uitslag doet vermoeden werd de overwinning zwaarbevochten met een ruststand van 0-1. Gelijk werd het in de 54e minuut en de 1-2 viel pas in de 84e minuut door een schitterende vrije trap van Peter Ilia. Zwaar onder druk scoorde Quick’20 in de 89e en 90e minuut nog tweemaal.

Quick’20 staat bovenaan met 56 punten en Be Quick’28 staat 3e met 48 uit 24. De koploper scoorde 74 keer en incasseerde 23 tegentreffers. De nummer 3 heeft 51 doelpunten voor en 31 tegen.

 

Tegenstander Be Quick’28 heeft zich al geplaatst voor de nacompetitie, het zal zich zeker niet zo gewonnen geven want het wil in het ritme blijven om die nacompetitie met vertrouwen te starten. Quick’20 zal dus vol aan de bak moeten om eindelijk de fel begeerde titel te veroveren. Het heeft aan één punt genoeg of Hulzense Boys moet punten verspelen. Spelend zoals afgelopen zaterdag bij Enter Vooruit en in vele andere wedstrijden moet Quick’20 kunnen winnen. Er vol voor gaan en alle spanning en schroom van zich afzetten en de drie punten komen er.

 

Quick’20 moet ook gewoon winnen omdat het dit verplicht is aan het trouwe en enthousiaste thuispubliek. En thuis is er nog geen wedstrijd verloren, alleen tweemaal gelijk gespeeld en het zou de toekomstige kampioen sieren als het thuis ongeslagen blijft en de echte bekroning op dit mooie seizoen is ook de laatste thuiswedstrijd te winnen.

We gaan het zien en wachten in spanning af !

 

Quick’20 KAMPIOEN dan Instuif in de kantine !!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube