Nieuws

Talentenbal en kampioenskoorts bij Quick’20

woensdag 25 mei 2022 - Algemeen


Wat een weekend komende zaterdag en zondag op de velden van Quick’20! Niet alleen kunnen de liefhebbers zich vergapen aan de internationale U11-talenten van vermaarde clubs uit heel Europa, ook nadert de kampioenskoorts op de zaterdag het kookpunt.

 

Om 11.30 uur speelt Quick onder 15 jaar een echte finale om de titel. De tegenstander is DVS’33 en de winnaar van het onderlinge duel is kampioen!

 

Drie uur later (14.30 uur!) komt de hoofdmacht in actie. Tegen Be Quick’28 heeft de ploeg van trainer René Nijhuis genoeg aan een gelijkspel om de titel in de tweede klasse in de wacht te slepen. Als het kampioenschap inderdaad een feit is, dan is er meteen na de wedstrijd een gezellige instuif in het clubgebouw.

 

Op zondag worden voor de finale van het U11-toernooi de jeugdkampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd. Deze parade der kampioenen begint om 13 uur. En wat is er nu mooier dan deze jonge kampioenen de hulde te geven die hen toekomt. Ouders, opa’s en oma’s, kom zondag allemaal naar sportpark Vondersweijde!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube