Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 uit naar Enter Vooruit

vrijdag 20 mei 2022 - 1e selectie


Op 22 februari 2022 won Quick’20 thuis met 4-0 van Enter Vooruit na een 2-0 ruststand. De eerste helft werd er gescoord door Issy Wevers 1-0  en Ryan Snelders 2-0 (penalty) en na rust scoorde Issy Wevers ook de 3-0 en 4-0.  Uitblinker bij de tegenstander was doelman Teun Nijhof die niets aan de vier doelpunten kon doen en liet zien dat hij een zeer betrouwbare sluitpost is en een hogere nederlaag voorkwam voor zijn ploeg.

 

Enter Vooruit eindigde de 1e periode op plek tien met 9 punten uit 8. In de 2e periode werd het elfde met 9 uit 9 en nu in de 3e periode staat het bovenaan met 15 uit 6.
Quick’20 won de 1e periode met 22 uit 8, werd 3e in de 2e periode met 18 uit 9 (winnaar Hulzense Boys) en staat nu achter Enter Vooruit 2e in de 3e periode met 13 uit 6.

 

Enter Vooruit won in de 3e periode de eerste twee duels, verloor er toen één en won de laatste drie. De voorlaatste overwinning thuis tegen Vroomshoopse Boys op 10 mei met 3-1 wordt beschouwd als de beslissende winst om klassebehoud in de 2e klasse H. Daarvoor hoeft de club nu niet meer te vrezen, want het kan nog een mooi slot van de competitie beleven bij winst van de 3e periode, Dan speelt het zelfs in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. Quick’20 weet dus dat het een tegen super gemotiveerd Enter Vooruit zal aantreden.

 

In de totaalstand staat Quick’20 nog steeds bovenaan na 23 wedstrijden met 53 punten en 70 goals voor en 22 tegen.
Enter Vooruit staat  zevende met 33 punten en 44 doelpunten voor en 37 tegen.In de resterende 3 duels speelt Quick’20 nog tweemaal uit en eenmaal thuis. Te beginnen morgen bij Enter vooruit, dan 28 mei thuis tegen Be Quick’28 tegelijk met het U11 toernooi  en 4 juni uit naar Vroomshoopse Boys.

 

Iedereen bij Quick’20 hoopt natuurlijk op het kampioenschap en dat kan morgen  al door zelf te winnen en puntenverlies van Hulzense Boys. Van eigen kracht uitgaan en niet bezig zijn met andere wedstrijden levert nog altijd het beste resultaat op en het gegeven dat de tegenstander wil winnen van de koploper ligt er al dit hele seizoen en daarmee moeten de spelers nu goed om kunnen gaan.

 

De supporters die afreizen naar Enter laat u horen en geef ons eerste de beslissende steun op weg naar de titel. Het is mooi dat een select groepje fanatici met de fiets heen- en teruggaan, chapeau.

 

De wedstrijd Enter Vooruit – Quick’20 op zaterdag 21 mei om 14.30 uur wordt gespeeld op Sportpark De Werf, Sportlaan 2 te Enter.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube