Nieuws

Quick’20 JO19-1 overtuigend kampioen

maandag 16 mei 2022 - Jeugd


Met een overtuigende 7-0 zege op ATC ‘65 JO19-1  zaterdag jl,  is het kampioenschap van Quick’20 JO19-1 in de tweede divisie A een feit. Dit  houdt in dat Quick’20 JO19-1 met ingang van komend seizoen op het hoogst haalbare landelijke amateurniveau gaat acteren! 

 

Een prestatie van formaat!  

Quick’20 feliciteert langs deze weg alle spelers en de begeleiding o.l.v.  Tom ter Bruggen.

 

Quick’20 JO19-1 dankt alle trouwe supporters en de vele Quick’20 vrijwilligers voor de fanatieke resp. facilitaire ondersteuning gedurende het gehele seizoen! Eveneens een groot dank-je-wel aan de kantine-cie voor de voortreffelijke verzorgde lunches en fruit bij uitwedstrijden,  als ook voor de “kampioenschaps-hap”: TOP!

 

Ook willen  we Rudie  Verdam niet vergeten: Toch lekker om altijd in een fris gewassen tenue de wedstrijden te kunnen beginnen, wedstrijden die we mochten spelen op de perfecte matten van veld 1 ofwel veld 2 : Jos Damink en team bedankt hiervoor! 

 

Ook dank aan Stef Boudrie voor het razendsnel compileren van de kampioenschapsfoto’s in deze  hectische slotfase van het kampioenschap.  

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube