Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 thuis tegen ZAC

vrijdag 13 mei 2022 - 1e selectie


Te beginnen zaterdag 7 mei stonden drie cruciale duels in acht dagen op het programma in de strijd om de titel. Quick’20 begon daaraan met 5 punten voor op nummer 2 Hulzense Boys. Al na de eerste wedstrijd in de serie slonk dat verschil tot twee punten na het 3-2 verlies uit bij PH.

Afgelopen dinsdagavond 10 mei werd het verschil in punten met de nummer 2 weer vergroot naar vijf punten door de overtuigende 4-0 winst van Quick’20 thuis op WVF en het verlies van Hulzense Boys thuis met 1-2 van De Esch, waarvoor nogmaals dank voor deze hulp van onze plaatsgenoot.

 

Quick’20 speelde op 16 oktober 2021 uit tegen ZAC en won met 5-2, o.a. door 3 goals van Tim Zwienenberg. ZAC staat op plek 9 met 28 punten uit 21 en 38 goals voor en 37 tegen. Quick’20 bezet nog steeds de 1e plaats en heeft na 22 duels 52 punten met 68 goals voor en 20 tegen.

 

De spanning aan de top blijft ook met 4 duels te gaan te snijden, de nummers 1 en 2 kunnen zich geen puntenverlies meer veroorloven en dan is het toch wel prettig dat Quick’20 5 punten voorstaat. Quick’20 speelt nog twee keer thuis en uit. Thuis is het nog ongeslagen en als dat zo blijft met tweemaal winst en uit weinig of geen puntenverlies moet het wel raar lopen als de titel niet naar Oldenzaal gaat.

 

Morgen 14 mei thuis tegen ZAC. Op 21 mei uit naar Enter Vooruit, 28 mei thuis tegen Be Quick’28 en dan de laatste competitiewedstrijd op 4 juni uit tegen  Vroomshoopse Boys.

 

Selectie zorg dat het vertoonde spel tegen WVF de maatstaf is voor de rest van het seizoen en dan kan er eigenlijk niets misgaan.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube