Nieuws

Quick’20 overklast WVF met 4-0 zege

woensdag 11 mei 2022 - 1e selectie


Uit bij PH werd zaterdag met 2-1 verloren en dat was een wedstrijd om gauw te vergeten. Snel de knop omzetten en op naar dinsdag 10 mei tegen WVF, de koploper van de 3e periode. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, het was gisteravond een genot om naar te kijken.

 

Quick’20 overklaste WVF de eerste helft en bij rust was de uiteindelijke eindstand van 4-0 al bereikt. Dat hadden wel drie doelpunten meer moeten zijn. Quick’20 maakte een zeer gedreven indruk en besefte dat behoud van de eerste plek een must was.

 

Noodgedwongen waren er wat omzettingen in het team door blessures en een schorsing, andere spelers speelden juist weer na blessures en Peter Elia toonde zich een echte midvoor die op elke bal liep en zijn medespelers van prachtige breedtepasses voorzag en ook zelf een paar goede scoringskansen had. Nou niet naast de schoenen gaan lopen, maar Peter groeide uit tot man van de avond.

 

WVF voelde zich totaal overrompeld door het snelle storen van Quick’20 en het prachtige aanvallende spel van de Oldenzalers. Alleen de keeper van WVF onderscheidde zich met meerdere fraaie reddingen, de rest van het team had een offday als daarbij wordt betrokken dat er negen duels achtereen niet was verloren en juist de laatste nederlaag was op eigen veld tegen Quick’20, dat gisteravond een topdag had.

 

Voor de eerste goal had Quick’20 al goede scoringskansen. WVF wist niet waar het zoeken moest want geheel Quick’20 liep hen aan alle kanten voorbij. De score werd geopend door Joris Snijders nadat een fout in de verdediging van WVF goed werd afgestraft en Peter Elia de bal breed legde op Joris Snijders, 1-0. Peter Elia raakte de bal niet goed genoeg voor de 2-0, die hij had moeten maken in de 12e minuut. De eerste kleine kans voor WVF was pas in de 22e minuut en in dezelfde minuut kreeg Joris Snijders een niet te missen kans op de 3-0, alleen op de keeper af schoot hij naast.

Frank Eulderink maakte in de 27e minuut wel de 2-0 na weer een pass van Peter Elia. Drie minuten later kwam de bal uit een corner van Peter Elia voor de voeten van Yannick Heskamp die keihard de 3-0 inschoot. Frank Eulderink zette Quick’20 op 4-0 in de 44e minuut.

 

In de tweede helft begon Quick’20 het eerste kwartier goed, daarna werd niet meer het hoge niveau gehaald van de eerste helft. Wel waren er weer goede kansen en in de 75e minuut kapte Peter Elia met een geweldige beweging zijn tegenstander uit en verscheen alleen voor de keeper die zich breed maakte en de bal keerde.

 

Niet door iedereen meer verwacht na het echec in Almelo, het werd zo toch een mooie lenteavond voor Quick’20 dat bovendien ook in de 11e thuiswedstrijd ongeslagen bleef. Plaatsgenoot De Esch wordt bedankt voor de onverwachtse 2-1 zege uit bij nummer 2 Hulzense Boys. Trouwens op 26 februari won De Esch thuis met dezelfde cijfers van de nummer 2.

 

Door deze overwinning en het verlies van Hulzense Boys tegen De Esch begint Quick’20 met een voorsprong van vijf punten aan de resterende 4 wedstrijden. Afgaande op het vertoonde spel van gisteravond kan Quick’20 dat restant met vertrouwen tegemoet zien als er met volle overtuiging wordt geknokt voor de winst.

 

Komende zaterdag speelt Quick’20 weer thuis, nu tegen ZAC ook uit Zwolle.

 

Quick’20 WVF 4-0 (4-0).

11. Joris Snijders 1-0, 27. Frank Eulderink 2-0, 31. Yannick Heskamp 3-0 en 44. Frank Eulderink 4-0.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube