Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 -thuis tegen WVF

dinsdag 10 mei 2022 - 1e selectie


Het eerste van drie cruciale duels verloor Quick’20 zaterdag uit van PH. Nu volgen er twee thuiswedstrijden met vanavond WVF en komende zaterdag ZAC. Op 28 mei dan de laatste thuis tegen Be Quick’28. Alle 3 thuis worden gespeeld tegen ploegen uit Zwolle. Tussendoor dan tweemaal uit op 21 mei en 4 juni naar Enter Vooruit en Vroomshoopse Boys, wat de laatste competitiewedstrijd is van het seizoen 2021-2022.

 

WVF is een voetbalvereniging met een totaal van 1200 leden en ruim 400 vrijwilligers. Eén van de sterke pijlers van de club is de jeugdafdeling die uit circa 750 jongens en meisjes bestaat. Quick’20 speelde er op 5 maart 2022 en won daar met 2-0. In 2022 heeft WVF maar 1 keer verloren en dat was tegen Quick’20. Er werden dit jaar 27 punten gehaald. WVF haalde in de 1e periode 6 uit 8, in de 2e periode 15 uit 9 en in de 3e periode staat het alleen bovenaan met 12 uit 4!

 

WVF is al lang ongeslagen en het wordt tijd dat daar een einde aan komt en dat moet dan vandaag gebeuren door Quick’20, dat nog steeds bovenaan staat met 49 punten uit 21, een voorsprong van 2 punten op Hulzense Boys.

 

Ook al heeft Qyuick’20 te maken met veel blessureleed de komende 5 wedstrijden moet het team haar tanden laat zien. Mooi voetballen hoeft niet meer, wel effectief en als winnaar het veld verlaten is in deze fase van de competitie een must om eerste te blijven.

 

Zoals eerder gezegd makkelijke tegenstanders zijn er niet meer en Hulzense Boys speelt dan wel tegen teams uit het onderste rijtje als De Esch en PH, daartegen behaalde Quick’20 uit 1 punt.

 

Selectie zorg ervoor dat dit mooie seizoen ook goed eindigt, laat je ware gezicht zien en bedenk ook dat er nog steeds een record staat en dat is dat Quick’20 thuis nog ongeslagen is. Er werd liefst 9 keer gewonnen, eenmaal gelijk gespeeld en niet verloren.

Laat dat vooral zo blijven. Succes vanavond.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube