Nieuws

De Meern – Quick’20 JO19: Titelduel gestaakt

maandag 9 mei 2022 - Jeugd


Bij een tussenstand van 1-2 in het voordeel van Quick’20 JO19-1 moest het titelduel helaas worden gestaakt. Na circa 25 minuten spelen in de tweede helft werd een speler van De Meern onwel en bleef, tot grote schrik van de vele aanwezigen, geruime tijd roerloos op het veld liggen.

 

Opgeroepen ambulancepersoneel kon na aankomst gelukkig snel bevestigen dat het weer goed ging met de speler van De Meern. In goed onderling overleg werd echter besloten de wedstrijd niet uit te spelen.

 

Alhoewel Quick’20 de bovenliggende partij was bracht het zichzelf, met name voor rust, in de problemen door veel 100% kansen niet te verzilveren. Wel wist Jord oude Elferink na circa 15 minuten de score te openen. Een gevaarlijke tegenaanval van De Meern in de eerste helft resulteerde direct in de gelijkmaker.

 

Ruststand 1-1.

 

Circa 15 minuten na rust scoorde Jort oude Elferink de verdiende 1-2 uit een knap opgezette aanval. Een penalty om verder uit te lopen werd helaas gemist. Enkele onnodige opstootjes en een rode kaart voor een speler van De Meern vormden verder nog een lichte smet op de beladen titelwedstrijd.

 

Quick’20 JO19-1 wil langs deze weg iedereen bedanken voor de massale belangstelling en geweldige ondersteuning bij deze uitwedstrijd!

 

Zaterdagmiddag 14 mei aanstaande, thuis tegen ATC ‘65 kan, bij een gelijkspel en/ of winst, de kampioensvlag alsnog definitief worden gehezen.

 

Wij wensen het team, de begeleiding en supporters veel succes !

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube