Nieuws

Nog 25 gastgezinnen gezocht! Wie helpt?!

donderdag 5 mei 2022 - Algemeen


Dit jaar organiseert Quick ’20 na een lange coronaperiode op 28 en 29 mei weer het Internationale U11 Toernooi op het sportpark. Het deelnemersveld bestaat dit jaar weer uit de top van Europa met o.a. Benfica, Ajax, Feyenoord, RSC Anderlecht, Borussia Dortmund en nog veel meer ploegen uit o.a. Zweden, Denemarken en Tsjechië. In totaal hebben we weer  28 teams uit 9 verschillende landen.

 

Wij kunnen dit toernooi niet organiseren zonder onze gastgezinnen die dat weekend de spelers voor 1 of 2 nachten een bed, een maaltijd en een ontbijt willen bieden. Voor de spelers zelf en de gastgezinnen is dit een unieke beleving. Zeker ook voor uw eigen kinderen! Onderstaand wat korte info:

  • Gaat om minimaal 1 nacht of 2 nachten een slaapplek met warme maaltijd(en) en ontbijt voor minimaal 2 spelers in de leeftijd van 10 jaar
  • Aankomst spelers is tussen 15:30 – 20:00 uur op vrijdag 27 mei 2022 of op de zaterdagmorgen (1 nacht)
  • Communicatie met gastgezinnen, team, coaches en organisatie loopt via whatsappgroepen
  • Voor het gastgezin zijn gratis toegangskaarten beschikbaar om hele weekend te genieten van topvoetbal bij Quick ’20.

 

Het zou in ieder geval fantastisch zijn als u ons wilt helpen! Mocht het u leuk lijken om dat weekend 2 of meer spelertjes te ontvangen dan graag aanmelden via: e.toernooi.quick20@gmail.com, vermeld hierbij even uw gegevens, telefoonnummer en mailadres en het aantal spelers dat u zou kunnen onderbrengen voor 1 of 2 nachten.

 

Bekijk hier de gastgezinnen video

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube