Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 thuis tegen IJVV

vrijdag 29 april 2022 - 1e selectie


Quick’20 heeft afgelopen zaterdag weer wat meer lucht gekregen na de overtuigende 0-3 winst bij Sparta Enschede. De voorsprong op nummer 2 Hulzense Boys was in 4 weken tijd gedaald van 10 naar 3 punten. Door het gelijke spel van de nummers 2 en 3 bedraagt de voorsprong nu weer 5 punten.  Met nog 7 wedstrijden voor de boeg blijft het zo spannend in de strijd om de eerste plek.

 

IJVV uit IJsselmuiden is opgericht op 3 juli 1945 en viert dit jaar haar 75 jarig jubileum. De club heeft 5 speelvelden en speelt sinds 1981 op sportpark Den Uithoek. De vereniging heeft 56 teams en plm. 1100 leden. Er zijn 11 senioren en 2 vrouwenteams, 10 meisjes- 9 junioren- en 24 pupillenteams.

 

Quick’20 leed op 30 oktober 2021 uit bij IJVV voor het eerst puntenverlies na een indrukwekkende zegereeks met vijf achtereenvolgende overwinningen. Het werd 1-1 en Quick’20 had ruim moeten winnen maar een oude voetbalwet ging op dat als je zelf niet scoort de tegenstander het wel doet en zo scoorde IJVV in blessuretijd de gelijkmaker. Beide teams waren toen nog volop in de race voor de 1e periodetitel, die een week later door Quick’20 werd gewonnen na verlies van IJVV.

 

Quick’20 is goed begonnen aan de 3e en laatste periode met 2 opeenvolgende overwinningen en in  de laatste wedstrijd uit bij Sparta E. werd er vooral de eerste helft prima gevoetbald. Na 19 duels staat Quick’20 nog steeds bovenaan met 46 punten, 5 voor op nummer 2 Hulzense Boys. IJVV staat 7e met 27 punten. Thuis is Quick’20 nog ongeslagen met 7 overwinningen en 2 gelijke spelen.

 

Het zou een prestatie van formaat zijn als Quick’20 ook in haar tiende thuisduel ongeslagen blijft en de drie resterende duels op Sportpark Vondersweijde zijn allemaal tegen teams uit Zwolle, met in volgorde WVF op dinsdagavond 10 mei en ZAC en Be Quick’28 op 14 en 28 mei. De 26e en laatste wedstrijd speelt Quick’20 op 4 juni uit tegen Vroomshoopse Boys. De aanvangstijd voor de voorlaatste en laatste competitieronde is door de KNVB voor alle teams vastgesteld op 14.30 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube