Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 uit tegen Sparta Enschede

vrijdag 22 april 2022 - 1e selectie


Sparta E is morgen de tegenstander van Quick’20 in de 2e competitiehelft. En wat voor eentje. Op 27 november 2021 speelde koploper Quick’20 misschien thuis wel de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. Tegen een goed Sparta Enschede werd zonder publiek op kunstgras overtuigend met 5-1 gewonnen.

 

De tijden zijn veranderd en pakken op dit moment in het voordeel uit van Sparta E. Het verschil tussen beide teams bedraagt nog steeds 10 punten evenals aan het einde van de 1e periode. Die periodetitel won Quick’20 met 22 punten uit 8 en Sparta haalde er 12 uit 8. In de 2e periode haalden beide teams 18 punten uit 9 en de 3e periode is afgelopen zaterdag voor deze teams goed begonnen. Sparta E. won met liefst 5-0 bij De Esch en Quick’20 won thuis met 4-1 van Be Quick Z.

 

Met wat voor eentje wordt bedoeld dat Sparta E. in een positieve flow zit. De laatste 4 wedstrijden werden gewonnen  met de doelcijfers 15 voor en 3 tegen. Quick’20 zat in een neerwaartse spiraal en afgelopen zaterdag werd het vertrouwen enigszins teruggevonden met winst. Leek het eerst nog op een incident met een gelijkspel thuis tegen ASC’62. Daarna werd er ook gelijk gespeeld bij De Esch en thuis tegen Hulzense Boys.

Op carnavalszaterdag leed Quick’20 de 1e nederlaag uit bij Den Ham. Er werd in 5 duels “maar” acht keer gescoord, waarvan vier afgelopen zaterdag. Het aantal tegengoals was 6. Sparta E. scoort er momenteel dus lustig op los en dat deed Quick’20 de eerste 13 wedstrijden ook. Het wordt tijd dat de doelpuntenmachine van Quick’20 weer op toeren komt en dat is makkelijker gezegd dan gedaan tegen Sparta E.

Daarvoor zullen alle linies van voor naar achter en andersom er de hele wedstrijd vol voor moeten gaan en zorgen dat de geoliede machine die het was weer op gang komt en goed blijft draaien. Het kan toch niet zo zijn dat het sprankelende spel van Quick’20 zomaar weg is. Het enige wat nu helpt is een overwinning en daarvoor zal morgen zeker fysiek, technisch en tactisch goed spel nodig zijn tegen een Sparta E. dat erop gebrand is Quick’20 de 2e nederlaag toe te brengen.

 

De wedstrijd Sparta Enschede – Quick’20 begint om 14.30 uur en wordt gespeeld op Sportpark Schreurserve, Kotkampsweg 44 te Enschede.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube