Nieuws

Prachtige affiches Ajax – Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund – PSV

vrijdag 22 april 2022 - Algemeen


Donderdagavond 21 april vond onder grote belangstelling de loting plaats voor het internationale Quick’20 U11 tournament welke dit jaar op zaterdag 28 en zondag 29 mei plaats zal vinden op Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal. 28 ploegen uit 9 landen zijn weer verdeeld over 4 poules waarbij dus mooie affiches als Feyenoord – Club Brugge, Ajax – Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund – PSV uit de koker kwamen rollen.

 

Voorafgaand aan de loting vond op het prachtige hoofdveld een mini toernooi plaats tussen de regionale deelnemers aan het toernooi namelijk thuisclub Quick ’20, ATC ’65, HVV Tubantia en Neo. NEO JO11 werd met 3 overwinningen de terechte winnaar!

 

De loting werd gepresenteerd door Peter Ekelhof die de vele gasten en met name de spelers van de regionale deelnemende teams op een voortreffelijke manier meenam door de avond waarbij oa de nieuwe hoofdsponsor Koers Oost en ook de nieuwe poster op een mooie manier werden neergezet.

 

De organisatie zelf inclusief voorzitter Erik ten Veldhuis en  Roy Velthuis, een van de mannen van het eerste uur en medeoprichter

van het U11 toernooi, genoten weer van het enthousiasme en de energie van dit toernooi die na 2 jaar afgelasting ivm de corona-pandemie weer plaats gaat vinden.

 

Belangrijke actiepunten zijn nog wel dat er nog naarstig wordt gezocht naar gastgezinnen  maar ook naar meer enthousiaste, jonge opvolgers ten behoeve van toekomstige continuering van dit mooie Quick’20 event !!

 

Wil je meer weten over gastgezinnen of over meedoen en helpen bij de organisatie van dit toernooi mail dan naar e.toernooi.quick20@gmail.com

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube