Nieuws

Dankwoord Fam. Visscher: Quick’20, een warm nest

woensdag 20 april 2022 - Algemeen


Dankwoord

Quick’20, een warm nest.

Na het plotselinge overlijden van Tonnie op 2 februari jl. ontstond vrij snel het idee om Quick te benaderen met de vraag of de condoleance op het sportpark kon plaatsvinden.

We namen contact op met Ben Bruinink en al gauw kwam het antwoord “dat Quick dat uiteraard ging regelen”. Op 5 februari hadden we samen met onze uitvaartbegeleidster Annelies een afspraak bij Quick om de organisatie van de condoleance te bespreken. Symbolisch planden we de condoleance op zondagmiddag 7 februari, omdat Tonnie sinds jaar en dag de thuiswedstrijden van het 1e elftal van Quick bezocht.

Quick-mensen pur sang als Desirée Broekman, Mirjam Smit, Ben Bruinkink, Evert Brander, Hans Loohuis, Hans Ros, Harrie Postel, Jos Damink en Stef Boudrie stonden belangeloos voor ons klaar en een door Engelbert Heideman prachtig geschreven eerbetoon aan Tonnie was reeds op de website van Quick geplaatst.

Zondagmiddag 7 februari was alles tot in de puntjes geregeld en hebben alle belangstellenden op een waardige manier afscheid van Tonnie kunnen nemen. Ondanks het enorme verdriet hebben wij hier een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Tonnie heeft al die jaren zo ontzettend veel plezier aan Quick beleefd en die gedachte biedt ons troost.

Langs deze weg willen wij Quick, en in het bijzonder de eerdergenoemde personen, ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van het mooie afscheid op zondag 7 februari jl.

Quick’20, een warm nest.

Met dankbare groet,
Fam. Visscher

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube