Nieuws

Quick’20 wint eindelijk weer

zondag 17 april 2022 - 1e selectie


Quick’20 stond na zes minuten al met 2-0 voor door goals van Willem Huitink 1-0 en Cas Goorhuis Oude Sanderink 2-0. Willem schoot de bal na een strakke lage voorzet van Jip Kemna vakkundig binnen en Cas Goorhuis Oude Sanderink kopte de bal met een prachtige snoekduik keihard tussen de palen.

 

In de 32e minuut werd het 3-0 door Ryan Snelders toen de bal eigenlijk voorlangs leek te gaan maar hij uit een voorzet van Jip met zijn knie de bal via de onderkant van het net in het doel werkte.  Drie minuten later maakte Lennart Jansink de 4-0 en daarmee had Quick’20 haar kruit verschoten zo bleek achteraf. Het aantal doelpunten voor had de eerste helft zeker wel 7 kunnen zijn, maar de fraaiste kansen werden niet benut.

De eerste helft leek Be Quick Z. een ideale tegenstander om het toch wel geschonden zelfvertrouwen na drie punten uit vier wat op te vijzelen,
het gebeurde helaas niet.

 

De 2e helft bloedde wat Quick’20 betreft dood, Kansen waren er weer voldoende maar daar wist men geen raad mee. Ook toonde Be Quick Z. zich in de 2e helft de gelijke en voetbalde het prima. Dat leverde in de 72e minuut ook de enige tegentreffer heb door Yadir na een fraai uitgevoerde aanval.

 

Trainer René Nijhuis was blij dat de wedstrijd bij rust eigenlijk al was gespeeld, toen er al 4-0 op het scorebord stond. “We zijn blij dat we weer hebben gewonnen en ik verwacht dat dat ook wel weer wat vertrouwen geeft. Eigenlijk hadden we bij rust al met 8- of 9-0 voor moeten staan, zoveel kansen hadden we wel. Na rust probeer je het wel, maar dan zakt de snelheid en balcirculatie toch wat terug. Dat we in de counter nog een tegendoelpunt krijgen vond ik wel erg, want dat was echt niet nodig. Maar in de wetenschap dat we ook vandaag ons hele middenveld misten, zijn we al met al tevreden.”

 

Zo kon Quick’20 vrolijk de Pasen in gaan, tegen Sparta Enschede uit zal er toch uit een ander vaatje moeten worden getapt om op de 1e plek te blijven. Die ploeg won de laatste vier wedstrijden allemaal en is met de overwinning uit bij De Esch goed aan de 3e periode begonnen. Quick’20 zal dan bijna zeker weer kunnen beschikken over Gijs Olde Scholtenhuis en Tim Zwienenberg en Loed Keizer lijkt weer op de goede weg na zijn invalbeurt gisteren na een langdurige blessure.

 

Quick’20 – Be Quick Z.  4-1 (4-0).
2. Huitink 1-0, 6. Goorhuis Oude Sanderink 2-0, 32. Snelders 3-0, 35. Jansink 4-0, 72.  Yadir 4-1.

 

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube