Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 tegen Be Quick Z.

vrijdag 15 april 2022 - 1e selectie


Nu het Carnaval voorbij is wordt het tijd dat Quick’20 de draad weer oppakt en de laatste negen wedstrijden van het seizoen weer ouderwets voor de dag komt.

 

Quick’20 heeft op 19 februari 2022 tegen Be Quick Z. de titeljacht succesvol hervat in de eerste competitiewedstrijd in 2022. In de met 6-0 door Quick’20 gewonnen uitwedstrijd op 19 februari 2022 raakte Dylan Rickhof zwaar geblesseerd, hij is geopereerd en bezig met de revalidatie.

 

Be Quick Z. doet het dit seizoen nog niet goed en staat onderaan op de 14e en laatste plek met 8 punten uit 17 en een doelsaldo van minus 41, 15 voor en 56 tegen. Quick’20 staat nog steeds 1e met 40 punten uit 17 en 52 goals voor en 15 tegen, doelsaldo plus 37.

 

Na de overwinning bij Be Quick Z. won Quick’20 drie keer op rij van Enter Vooruit, WVF en Be Quick’28. Vervolgens werd ook drie keer op rij gelijk gespeeld tegen ASC’62, De Esch en Hulzense Boys en was de voorsprong van koploper Quick’20 op nummer twee Hulzense Boys geslonken van 10 naar 6 punten. Als donderslag bij heldere hemel verloor Quick’20 vorige week uit verdiend bij Den Ham en nu staat het nog maar 3 punten voor op Hulzense Boys.

 

Waaraan het ligt? De technische staf zal zich het hoofd er ongetwijfeld over breken. De automatismen van de eerste helft van het seizoen zijn er momenteel niet en of die snel weer  terug komen weet niemand. Als iedereen de hoofden de goede kant op houdt en gelooft in het optimale dan moet de ommekeer toch wel volgen, te beginnen met morgen tegen Be Quick Z. Ook al staat de tegenstander onderaan ook voor Quick’20 zijn er in dit stadium van de competitie geen “makkies” meer.

Het geluk zit Quick’20 momenteel ook niet mee, maar een bekende uitspraak is dat je dat afdwingt.

 

Eerst morgen een positief resultaat en de drie punten thuis houden en dan volgende week uit met de fiets naar Sparta E. dat duidelijk in de winning mood is.

 

Jajaaaaaaaaaaaaa!!! Op de fiets naar Spartaaaaaaaaaaa!!!

 

  • Zaterdag 23 april
  • 12.45 uur kantine: koffie met …
  • 13.00 uur vertrek
  • Tussenstop?
  • entree: voor rekening Black and White
  • 14.30 uur aanvang wedstrijd
  • 16.45 uur terugreis
  • 17.30 derde helft kantine
  • Opgave uiterlijk woensdag 20 april: info@svblackandwhite.nl of bij bestuur B&W

STEUN ONZE  MANNEN EN MELD JE AAN!!!!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube