Nieuws

Hoe gaat het met de scheidsrechters bij Quick’20?

vrijdag 15 april 2022 - Algemeen


Dit stond september 2021 op de website. In datzelfde stuk stond ook hoe onder de vleugels van Tonnie Visscher menig scheidsrechter bij onze mooie club is begonnen. Inmiddels is Tonnie ons helaas ontvallen, maar plukken wij wel de vruchten van zijn jarenlange werk. Hij was het die bij het bestuur aangaf dat toch echt goed naar opvolging moest worden gezocht en dat deed het bestuur ook.

 

Enkele maanden later hebben we weer een mooie groep van 10 jongens die met veel plezier fluiten aan ons scheidsrechterskorps kunnen toevoegen. Ook de groep die de jaren ervoor begonnen kreeg de nodige aandacht waardoor de meesten door zijn gegaan.

Als je een mooie groep hebt, moet je ook af en toe iets leuks organiseren. Afgelopen woensdag was zo’n moment: een workshop van onze eigen Bjorn Kuipers. Na een topavond ging iedereen ook nog eens met een leuk presentje naar huis. Hieronder de foto’s van deze avond.

 

De jeugdscheidsrechters worden overigens iedere zaterdag begeleid. Fatih Capar, Rick Huyts, Jorn van Benthem en Patrick Kip nemen dit voor hun rekening. De scheidsrechtersindeling wordt gedaan door Jos Engbers en Bas Nijhuis. We vormen samen een mooi team met de scheidsrechters. We merken trouwens ook dat de voetballers, hun ouders en de begeleiders het prettig vinden dat we er zijn. Dat motiveert! We moeten echter niet te vroeg juichen. Ook volgend seizoen willen we de groep nog iets uitbreiden zodat we nog meer wedstrijden van scheidsrechters kunnen voorzien.

 

Daarom beginnen we in oktober weer met een volgende groep jongeren die willen fluiten. Heb je interesse of is misschien je zoon of dochter geïnteresseerd?: geef je op om te fluiten! Dit kan door één van bovenstaande personen te bellen of een mail te sturen naar sec2@quick20.nl.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube