Nieuws

Voorbeschouwing Den Ham tegen Quick’20

vrijdag 8 april 2022 - 1e selectie


Thuis won Quick’20 op 6 november 2021 met 4-1 van Den Ham en werd het winnaar van de eerste periode mede door de verrassende 0-1 overwinning van Sparta E. bij IJVV. Na 7 van de 8 te spelen wedstrijden in de 1e periode was die titel al binnen. In de 1e periode haalde Quick’20 liefst 22 punten uit 8, alleen bij IJVV werd gelijk gespeeld en Den Ham werd met 11 punten 7e. Hulzense Boys bezette de 2e plek na de 1e periode  met 15 uit 8.

 

In de huidige 2e periode staat Quick’20 op plek 2 met 18 uit 8 en Den Ham met 8 uit 8 op plek 11.Hulzense Boys kan morgen de 2e periode pakken, die over 9 duels gaat, bij winst thuis tegen ZAC. De club uit Hulsen heeft 19 punten uit 8. Alleen Hulzense Boys en Quick’20, de winnaar van de 1e periode, zijn nog in de race voor het kampioenschap van de 2e periode.

 

In de stand na 16 wedstrijden staat Quick’20 bovenaan met 40 ut 16 en Den Ham staat 9e met 19 uit 16. Hulzense Boys staat 2e met zes punten achterstand op Quick’20. Na drie opeenvolgende gelijke spelen snakt Quick’20 eindelijk weer na een overwinning en dat zou ook een prachtig resultaat zijn om aan het carnaval te beginnen, dat dit jaar in de Boeskoolstad aanstaand weekend groots wordt gevierd.

 

Het spel was afgelopen zaterdag wisselvallig, de oude spelpatronen uit de eerste 13 wedstijden waren geregeld zichtbaar toen het Quick’20 voor de wind ging. Toen werd er bijna altijd gewonnen, van een leien dakje ging het niet steeds. Scoren op het juiste moment zorgde voor de winst. Afgelopen zaterdag had de tegenstander de kans om Quick’20 de eerste nederlaag te bezorgen. Dat het dan niet gebeurt pleit er dan ook wel voor dat Quick’20 toch overeind blijft.

 

Wel is het zo dat zolang Quick’20 niet heeft verloren elke tegenstander er alles aan zal doen om voor de eerste nederlaag te zorgen. De trainer van Den Ham Walter Weghorst zal zijn team vast goed weten te motiveren om tot een goed resultaat te komen. Quick’20 probeert nog lang ongeslagen te blijven en zolang de onderlinge teamgeest optimaal blijft kan dat ook lukken. Op het beslissende moment niet voor eigen glorie gaan maar de medespeler weten te vinden kan er voor zorgen dat Quick’20 ook morgen haar ongeslagen status kan behouden.

 

De uitwedstrijd tegen Den Ham begint al om 14.00 uur en wordt gespeeld op sportpark De Rohorst, Rohorst 1a te Den Ham.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube