Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 tegen Hulzense Boys

vrijdag 1 april 2022 - 1e selectie


Zaterdag 2 april wordt de topper gespeeld tussen de nummers 1 en 2. Quick’20 met 39 en Hulzense Boys met 33 punten.

 

Hulzense Boys staat op de tweede plaats achter koploper Quick’20. De 1e periode over 8 wedstrijden werd gewonnen door Quick’20 met 22 punten. En Hulzense Boys eindigde tweede met 15 punten.

In de huidige 2e periode staat Hulzense Boys na 7 wedstrijden bovenaan met 18 punten, op één punt gevolgd door Quick’20 met 17 punten. In 2022 won Hulzense Boys 5 van de 6 wedstrijden, alleen het 2e duel werd uit met 2-1 verloren bij De Esch. De laatste 4 duels werden gewonnen.

 

Quick’20 won in 2022 de eerste 4 wedstrijden en daarna werd er tweemaal op rij gelijk gespeeld met 0-0, eerst thuis tegen ASC’62 en afgelopen zaterdag uit bij De Esch. De doelpuntenmachine lijkt dan wel even te haperen, verdedigend werd de nul gehouden.

Quick’20 won op 20 november 2021 uit met 0-3 van Hulzense Boys. In de topper tussen de nummers 1 en 2, Quick’20 – Hulzense Boys, kan Quick’20 laten zien dat het weer honger heeft om te scoren. Na 2 doelpuntloze gelijke spelen wordt het tijd voor goals en dan natuurlijk met een eindstand waarbij het aantal gemaakte goals in het voordeel uitvalt van Quick’20.

 

Scoren verleer je niet en het thuispubliek hoopt dan ook dat Quick’20 haar voorsprong van zes punten op Hulzense Boys zal vergroten naar 9. Hulzense Boys zal proberen de achterstand te verkleinen van 6 naar 3 punten om zo dichtbij Quick’20 te komen.

 

Het publiek krijgt vast een mooie wedstrijd voorgeschoteld en als Quick’20 het vizier weer ouderwets op scherp stelt dan kan een zege niet uitblijven en komt Quick’20 op 42 punten

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube