Nieuws

Koers Oost nieuwe hoofdsponsor Internationaal U11 toernooi

vrijdag 1 april 2022 - Algemeen


Met ingang van dit jaar heeft het internationale U11 toernooi van Quick ’20 een nieuwe hoofdsponsor en wel het bedrijf Koers Oost. Zij verbinden zich voor 3 jaar aan het toernooi.

 

Voorzitter Erik Ten Veldhuis over de nieuwe hoofdsponsor:

“Na 2 jaar geen toernooi te hebben kunnen organiseren zijn we heel blij dat we op 28 en 29 mei weer een internationaal toernooi kunnen en mogen organiseren en prachtig ook dat een mooi en groeiend bedrijf als Koers Oost zich voor de komende 3 jaar wil verbinden aan ons toernooi waarbij al die jonge talenten vanuit heel Europa hun kunsten vertonen bij Quick ’20”.

 

Arbeidsdeskundige en directeur Walter olde Keizer over dit hoofdsponsorschap:

“Koers Oost staat in het kader van algemeen welbevinden en duurzame inzetbaarheid voor talentontwikkeling en actief, sportief bezig zijn. Daarbij heeft de jeugd de toekomst en blijven we gelukkig steeds langer jong. Daarom zijn wij blij een bijdrage te kunnen leveren aan dit ieder jaar terugkerende, fantastische internationale jeugdtoernooi. Waarvoor ook een hele groep vrijwilligers zich ieder jaar weer hart maakt! Wij dragen sportverenigingen een warm hart toe, omdat ze binnen onze maatschappij een belangrijke rol vervullen. Niet alleen op sportief vlak, maar zeker ook op sociaal vlak. Jong geleerd, is oud gedaan.”

Het 9de internationale U11 toernooi wordt dit jaar op 28 en 29 mei gehouden op sportpark Vonderweijde bij Quick ’20. Het deelnemersveld is weer top met 28 ploegen uit 9 landen

Klik hier voor het deelnemersveld

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube