Nieuws

Erelid Henk Dalhoeven overleden

donderdag 31 maart 2022 - Algemeen


Vandaag, donderdag 31 maart, kregen we het bericht dat Henk Dalhoeven gisteren, op 88-jarige leeftijd, is overleden. Dit is het derde erelid in enkele maanden tijd die ons is ontvallen. Henk is meer dan vijftig jaar actief geweest in de jeugdafdeling waarvan de meeste jaren binnen de A-groep.

 

Binnen de A-groep was Henk groepsleider en jeugdleider. Hij was samen met zijn broer Wim en Dirk Massink een groot aantal jaren leider van het A2 elftal. Dit hechte team stond onder meer bekend om hun lange nabesprekingen van de wedstrijden op de zaterdagmiddag. Verder was het wisselbeleid van dit driemanschap bij het A2 elftal legendarisch.

Henk was altijd een trouw bezoeker van de jeugdleiders vergaderingen bij café Mieke Smudde op de maandagavond, alwaar hij nooit op de voorgrond trad maar wel zijn zegje deed als de omstandigheden erom vroegen.

Als rechtgeaarde Quick-supporter “vanachter het spoor” was hij ook altijd bij de thuiswedstrijden van het eerste op zondag.

Hij werd in 2004, tegelijk met zijn zwager Gerard Wanschers, benoemd tot erelid en was het eerste lid dat geen bestuurlijke achtergrond had binnen de vereniging.

Wij wensen zijn echtgenote Annie en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verlies van Henk.

 

Herman oude Lohuis

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube