Nieuws

Quick’20 toont haar ware gezicht niet en haalt maar één punt

zondag 20 maart 2022 - 1e selectie


Quick’20 haalde in de voorbereiding een puntje tegen Ajax en dat werd groots gevierd. Bij ASC’62 vergeleken ze hun puntje van gisteren met dat van Quick’20 in de voorbereiding en dat werd ook groots gevierd. Eerst uitbundig op het veld en later zeker op de terugreis en bij thuiskomst in Dalfsen. Bij Quick’20 keken ze hier wat vreemd naar, het is echt een prestatie van formaat om als voorlaatste een punt te halen bij de onbetwiste koploper dat alleen uit bij IJVV ook gelijk speelde.

 

De manier waarop ASC’62 dat punt haalde verdient zeker niet de schoonheidsprijs. Ze vochten op een sportieve wijze als leeuwen, vooral in de tweede helft werden de ballen gewoon doelloos naar voren getrapt zonder de bedoeling om een aanvallende actie te beginnen en soms werd de bal gewoon over de achterlijn van Quick’20 geschoten.

Misschien kan ASC’62 gewoon niet beter. Quick’20 heeft bijna alle negentig minuten op de helft van de tegenstander gespeeld. Kansen waren er voldoende en iedereen dacht het, zo gauw de eerste valt volgen er meer. Die eerste viel helaas niet.

 

In de eerst helft had Quick’20 meerdere kansen op de 1-0 al was het spel over de hele wedstrijd rommelig en bereikte het nooit haar normale niveau, het tempo was te laag en veel spelers waren uit vorm. De keeper van ASC’62 behoedde zijn team zeker voor een nederlaag door de vele reddingen in situaties waar Quick’20 leek te scoren.

De beste kans was in de 44e minuut voor Issy Wevers die een voorzet van Frank Eulderink voor het intikken had, hij raakte de bal niet goed en in de rebound vond Jip Kemna de goalie van ASC’62 op zijn weg.

 

Meteen na rust had ASC’62 de kans op 0-1, keeper Maarten Meijer redde goed. De druk van Quick’20 op het vijandige doel werd steeds groter en een doelpunt kon niet uitblijven, het gebeurde niet. Jelle Leenders was ongelukkig met zijn kopballen op de lat, buitenkant paal en net over. Invaller Peter Elia had het duel in de 82e minuut kunnen beslissen, in een scrimmage lukte het hem ook niet.

 

Zo eindigde de wedstrijd in een bloedeloze 0-0. Gauw vergeten en uitkijken naar de plaatselijke derby aankomende zaterdag bij plaatsgenoot De Esch om 14.30 uur. Vanaf nu zal Quick’20 hoofdzakelijk tegenstanders ontmoeten die de nul willen houden. De oplossing is dat Quick’20 zo speelt en scoort als het hele seizoen al gebeurt met uitzondering van gisteren.

 

Quick’20 – ASC’62 0-0.

 

Foto’s Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube