Nieuws

Voorbeschouwing Be Quick’28 tegen Quick’20

vrijdag 11 maart 2022 - 1e selectie


Zaterdag 12 maart speelt Quick’20 voor de tweede achtereenvolgende keer een uitwedstrijd in Zwolle. Was het afgelopen week tegen WVF, a.s. zaterdag wordt Be Quick’28 bezocht.

 

Be Quick’28 stond vorige week nog 11 punten achter op Quick’20, door de winst afgelopen dinsdag in de inhaalwedstrijd thuis tegen IJVV 4-2 is het gat nog 8 punten. Door als huidige nummer 2 te winnen van de nummer 1 kan het komende zaterdag op 5 punten achter Quick’20 komen.

 

Corona speelt elke ploeg wel eens parten met positieve besmettingen en spelers die daarom niet meedoen. Ook aan Quick’20 gaat dat niet voorbij en aanstaande zaterdag zullen er naar het zich nu laat aanzien behoorlijk wat spelers ontbreken, in dit geval vooral door hardnekkige blessures.

 

In de voorbeschouwing van Be Quick’28 staat dat het speelt tegen de bijna onklopbare koploper en dat Quick’20 zelf geregeld schrijft dat het zonder nederlaag kampioen wil worden. Natuurlijk wil de thuisclub daar zaterdag een stokje voor steken en een einde maken aan de ongeslagen reeks van Quick’20 over 12 duels.

Ook bij Be Quick’28 beschikken ze over een kwalitatief ruime selectie want in dezelfde voorbeschouwing staat ook dat het team respect afdwingt door de wijze waarop afwezige spelers worden vervangen. De huidige stand is Quick’20 op de 1e plaats met 34 punten en op de 2e plaats Be Quick’28 met 26 punten, allebei uit 12.

Quick’20 heeft een doelsaldo van plus 35, 44 voor en 9 tegen en Be Quick’28 van plus 12, 28 voor en 16 tegen. In de 2e periode staan de teams ook op de plekken 1 en 2 met 12 punten uit 4. De wedstrijd is de 13e en laatste uit de eerste competitiehelft. Volgende week wordt dan begonnen aan de tweede reeks van 13.

 

Het is aan Quick’20 om te zorgen dat het ook bij Be Quick’28 de ongeslagen status behoudt ook al lijkt het noodgedwongen te spelen met een andere basiself.

Zo kan het laten zien waartoe de brede selectie in staat is tegen een team dat alom wordt geroemd om zijn aanvallende en goede voetbal en ook niet altijd in de sterkst denkbare opstelling kan spelen..

 

Wie de wedstrijd wil bezoeken. Be Quick’28 speelt aan het Stadionplein 25 te Zwolle. Het is de buurman Van PEC Zwolle.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube