Nieuws

Voorbeschouwing WVF tegen Quick’20

vrijdag 4 maart 2022 - 1e selectie


Door Corona werd de competitie 2021 – 2022 stopgezet tot februari 2022. Quick’20 is na de hervatting van de competitie goed begonnen aan het jaar 2022. Eerst werd uit met 6-0 gewonnen van nummer laatst Be Quick Zutphen en afgelopen zaterdag werd thuis met 4-0 gewonnen van Enter Vooruit.

 

Morgen wordt op 5 maart de uitwedstrijd gespeeld bij WVF uit Zwolle. Dat team is ook zeer goed uit de noodgedwongen verlengde winterstop gekomen met zes punten uit twee. WVF begon heel stroef aan deze competitie.

In de eerste vier wedstrijden werden drie punten gehaald met winst in de tweede wedstrijd, thuis met 5-0 van Be Quick Zutphen. In de vijf wedstrijden die volgden was de score ook maar drie punten uit evenzoveel gelijke spelen. WVF haalde zo zes punten uit de eerste negen duels en heeft dat aantal in februari op twee wedstrijddagen verdubbeld met zes naar twaalf.

Thuis was de score, tweemaal winst, één keer gelijk en driemaal verlies en uit eenmaal winst en tweemaal gelijk en verlies. WVF staat ex aequo op plek twaalf gelijk met Enter Vooruit en ASC’62. Het heeft 12 punten uit 11 en 16 doelpunten voor en tegen.

 

Quick’20 staat ruim bovenaan en reist nu twee opeenvolgende zaterdagen naar Zwolle. Eerst morgen naar WVF en volgende week naar Be Quick’28. Het zou mooi zijn als het de ongeslagen status morgen weet te houden en dan kan het volgende week een echte topper worden tegen nu nummer drie Be Quick’28 dat 11 punten achterstaat op Quick’20 en één duel minder.

 

Corona speelt elke ploeg wel eens parten met positieve besmettingen en spelers die daarom niet meedoen. Ook aan Quick’20 gaat dat niet voorbij en ook morgen zullen er vast wat ontbreken en komen anderen terug die zijn genezen of blessurevrij zijn. De sterke brede selectie is in dat geval zeer gunstig en wat ook meewerkt is dat er sinds Corona normaliter maximaal vijf wissels mogen worden toegepast. Het lijkt dat iedereen daar zeer tevreden over is in de verwachting dat die regel voorlopig niet meer wordt teruggedraaid naar oorspronkelijk drie wissels.

 

Aan het einde van het wedstrijdverslag van WVF – ZAC 3-1 staat:

“Zaterdag 5 maart speelt WVF thuis tegen de gedoodverfde kampioen Quick ’20. De Oldenzaalse formatie staat ongeslagen bovenaan. Wellicht kan WVF op “Sonnema zaterdag” stunten. Aftrap 14.30 uur, hopelijk tot dan!”

 

Quick’20 moet volledig geconcentreerd zijn om te zorgen dat het ook morgen tegen WVF de ongeslagen status behoudt en bij voorkeur de volle buit mee terug naar Oldenzaal neemt.

 

Wie de wedstrijd wil bezoeken. WVF speelt op Sportpark De Weide Steen,

Stinsweg 15 te Zwolle in de wijk Westenholte.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube