Nieuws

Voorbeschouwing Be Quick Z. tegen Quick’20

vrijdag 18 februari 2022 - 1e selectie


Als je naar de weersberichten en naar buiten kijkt denk je niet direct aan voetballen. In verband met de grote storm van gisteren en die van nu is het voetbal voor vandaag afgelast. De komende dagen wordt onstuimig weer verwacht, het meeste voetbal zal komend weekend wel doorgaan.

 

Quick’20 staat te popelen om morgen aan de herstart van de competitie te beginnen die voor het amateurvoetbal vanwege Corona stillag van 27 november 2021 tot 5 februari 2022. Eerst waren er twee inhaal weekenden en vanaf morgen gaat het “normale” programma weer van start.

 

Quick’20 speelde de negende en laatste competitiewedstrijd in de 2e Klasse H in 2021 op zaterdag 27 november en begint de competitie in 2022 morgen met een uitwedstrijd tegen Be Quick. Z. Er zijn totaal 9 wedstrijden gespeeld en Quick’20 staat ruim op kop met 25 punten, 7 punten voor op nummer twee Hulzense Boys. Quick’20 heeft de 1e periode al gewonnen, die werd beslist over 8 duels.

Quick’20 won er 8, speelde 1 keer gelijk en verloren werd er nog niet.

Doelcijfers 32 voor en negen tegen.

 

De behaalde punten en doelcijfers van tegenstander Be Quick Z. vertonen een heel ander beeld dan die van Quick’20.

Be Quick Z. staat onderaan op plaats 14 met 5 punten, één minder dan de voorlaatste WVF en vier minder dan nummer 12 ASC’62 waarvan de inhaalwedstrijd uit met 7-1 werd verloren op 5 februari 2022.

Be Quick Z. heeft nog maar eenmaal gewonnen, 2 keer werd het gelijk en verloren werden er 6. Doelcijfers 9 voor en 30 tegen. Be Quick. Z. haalde haar eerste en tot nu enige overwinning pas in haar 7e wedstrijd, thuis tegen Vroomshoopse Boys 1-0.

 

In de winterstop zat Quick’20 niet stil en werden alle oefenwedstrijden op één na gewonnen tegen vooral eerste- en hoofdklassers. Met goed spel liet het zien dat het team het niveau van de 2e klasse al lang is ontgroeid en reikhalzend uitziet naar verblijf op een hoger niveau.

 

Op papier lijkt het voor Quick’20 een makkie te worden, het moet nog wel even gebeuren. Een kat in het nauw kan rare sprongen maken. Ach als de ploeg zichzelf blijft moet het mogelijk zijn ongeslagen kampioen te worden.

 

Wie de wedstrijd wil bezoeken. Be Quick Z. speelt op het prachtige nieuwe Sportpark Zuidveen in Zutphen, samen met 11 andere sportverenigingen.

Adres is Laan naar Eme 97, 7204 LZ Zutphen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube