Nieuws

Fernando Pascale trainer van Quick’20 onder 23

dinsdag 1 februari 2022 - Algemeen


Fernando Pascale is komend seizoen trainer van Quick’20 onder 23 jaar. Fernando is nu nog trainer bij Sportclub Enschede.

 

De nieuwe trainer/coach van ‘onder 23′ volgt Ron Naafs komend seizoen op. Fernanco Pascale speelde betaald voetbal bij Feyenoord, Volendam, Dordrecht’90 en Excelsior. Bij Feyenoord speelde hij ooit de uitwedstrijd tegen Ajax. Feyenoord was toen al kampioen en verloor de wedstrijd met 6-0. Het was Pascale’s enige optreden voor de Kuipclub.

 

Volgens de technische commissie van Quick’20 heeft Fernando Pascale gevoel voor de ontwikkeling van jeugdspelers om ze gezamenlijk naar een hoger niveau te brengen. Hij is ambitieus en ziet Quick onder 23 als een mooie uitdaging.

 

Quick’20 is blij dat ook de begeleiders van onder 23, Eddy Gelhever en Ron Ensink, er nog een jaar aan vast knopen. Dat geldt ook voor assistent-trainer Peter Lohrmann en verzorger Detlev Lassche.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube