Nieuws

UPDATE Corona maatregelen 14 januari 2022

zaterdag 15 januari 2022 - Algemeen


Beste Leden, Vrijwilligers, Sponsoren en Ouders,

Gisteren heeft ons nieuwe kabinet een aantal versoepelingen afgekondigd binnen het Coronabeleid. Dit is positief nieuws voor onze vereniging. Wij kunnen gelukkig vanaf vandaag weer volop trainen en onderlinge wedstrijden spelen.

Ook vervalt de avondlimiet die in december nog gold en geldt er geen limiet meer wat betreft het aantal personen. Hierdoor kunnen zowel onze jeugd als onze senioren weer de voetbalschoenen aantrekken en op weg naar ons sportpark gaan.

Het trainingsschema van voor de maatregelen is weer van kracht!  Trainingsschema vind je hier 

 

De KNVB doet er alles aan om ook de competities weer te laten starten en is in overleg met de overheid hierover. Dit zal op zijn vroegst pas einde januari – begin februari zijn. Wij houden jullie daarvan op de hoogte.

Omdat er een Corona-Toegangs-Bewijs (CTB, 2G) nodig is en een mondkapjesplicht geldt voor de kleedkamers, hebben we besloten om de kleedkamers en douches nog even gesloten te houden.

Wij verzoeken dus iedereen om thuis om te kleden en te douchen. Wij zullen dit van week tot week bekijken en communiceren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Helaas mag er nog geen publiek op het sportpark komen. Wij hopen dat dit gauw voorbij is maar moeten ons aan de regels houden.

Voor vergaderingen met meerdere personen verzoeken wij om dit zoveel mogelijk via een webinar te doen. Als er duidelijke redenen zijn om dit in ons clubgebouw te doen, dan graag een verzoek indienen via het secretariaat.

Omdat de horeca voorlopig dicht moet, blijft ons clubgebouw voor horeca-activiteiten gesloten. Wel kunnen bijvoorbeeld cursussen worden gehouden maar dan altijd na aanvraag via het secretariaat.

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan graag even via secretariaat@quick20.nl

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube