Nieuws

Kerstwensen 2021

vrijdag 24 december 2021 - Algemeen


Beste Leden, vrijwilligers, sponsoren en volgers,

Het was weer een bewogen jaar dat vooral draaide om COVID-19. Competities werden stilgelegd en niet meer uitgespeeld waardoor de ambitie om zo snel mogelijk weer het eerste elftal zo hoog als mogelijk te acteren in de koelkast kon. Ook het huidige seizoen is de competitie stilgelegd maar laten we hopen dat we deze keer wel de competitie kunnen uitspelen.

Ook de activiteiten in het kader van het 100 jarige bestaan zijn keer op keer verschoven omdat de geldende beperkingen festiviteiten niet toestond op een manier zoals het bij een club als Quick’20 hoort.

 

Hieronder het Quick’20 TV item met de  kerstwensen

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube