Nieuws

Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor de jeugd en senioren A-categorie

maandag 29 november 2021 - Algemeen


A-categorie (prestatieve competities)

Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor de jeugd en senioren. Op vrijwillige basis worden wel inhaalwedstrijden gepland om zo het aantal gespeelde wedstrijden per team recht te trekken. Na het Kamerdebat, beslist de KNVB over het doorgaan en de insteek van de geplande wedstrijden op 11/12 december en 18/19 december. Afhankelijk van de mogelijkheden om te trainen, worden de competities stilgezet, inhaalwedstrijden gefaciliteerd of een regulier programma georganiseerd.

B-categorie (recreatieve competities)

Komend weekend wel het reguliere competitieprogramma voor jeugd en senioren. Teams die niet willen voetballen, kunnen op coulance en medewerking van de KNVB rekenen. Na het Kamerdebat én het advies van het VMC wordt per leeftijdscategorie een besluit genomen over het programma van 11/12 december en 18/19 december: wel of geen wedstrijden.

Lees meer hier https://www.knvb.nl/nieuws/betaald-voetbal/competitiezaken/65544/competities-amateurvoetbal-komend-weekend-deels

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube