Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 tegen Sparta Enschede

vrijdag 26 november 2021 - 1e selectie


CVV Sparta Enschede gefeliciteerd met het honderdjarig bestaan op 21 april 2021.

Evenals bij Quick’20 in haar jubileumjaar 2020 werden er bij de club uit Enschede dit jaar meerdere activiteiten afgelast wegens Corona. De grote jubileum dag op 3 juli 2021 ging wel door met activiteiten voor jeugd en senioren met als hoogtepunt de jubileumwedstrijd tussen Sparta E. en FC Twente voor 1700 Corona proof toeschouwers.

 

Sparta E begon dit seizoen stroef met in de eerste drie wedstrijden twee gelijke spelen en één nederlaag. Na vijf wedstrijden had het evenveel punten. Nu na acht wedstrijden ziet het er beter uit. Inmiddels is het puntentotaal 12 en belangrijk detail is dat thuis driemaal werd gelijk gespeeld en éénmaal verloren en dat er uit er alleen de eerste keer werd verloren en daarna driemaal gewonnen. Sparta E. is in de 1e Periode geëindigd op plek 5 met 12 punten uit 8 en 13 goals voor en 9 tegen.

Bij Sparta E. speelt Alessio Pinna die bij Quick’2O geregeld basisspeler was in de 3e Divisie Zondag.

Quick’20 heeft de 1e Periode met overmacht gewonnen met 22 punten uit 8 en 27 goals voor en 8 tegen. De voorsprong op nummer twee Hulzense Boys is 7 punten.

Quick’20 zal er in de 2e Periode die nu begint alles aan doen haar ongeslagen status te behouden. Thuis zijn alle vier duels gewonnen en uit werd er driemaal gewonnen en éénmaal gelijk gespeeld bij toen nog nummer twee IJVV.

 

Dat Quick’20 ruim bovenaan staat verbaast niemand, het moet wel eerst op het veld gebeuren. Het mooie van alle wedstrijden is dat Quick’20 steeds moet vechten voor een goed resultaat. Elke tegenstander wil voor een verrassing zorgen en als een ploeg echt met 10 man voor het doel gaat liggen wordt het moeilijk. Voordeel is dat Quick’20 qua voetbal tot nu de betere is en het kwaliteitsverschil in winnende doelpunten uitdrukt.

 

Zonder publiek is het voor niemand leuk voetballen en de eerste keer dat dit afgelopen seizoen gebeurde voor eigen publiek was ook direct de laatste. Wegens Corona werd de competitie toen voor de tweede achtereenvolgende keer definitief stilgelegd.

 

Bij Quick’20 staat Maarten Meijer in het doel voor de geblesseerde Chiel ter Braak. Jelle Leenders is terug en het meespelen van Jip Kemna en Frank Eulderink is twijfelachtig.

 

Door het verplaatsen van de wedstrijd tussen Quick’20 en Sparta Enschede naar veld 2 zal de wedstrijd helaas niet live te bekijken via zijn  ons YouTube kanaal.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube