Nieuws

ALV verplaatst naar maandag 13 december

zaterdag 13 november 2021 - Algemeen


Beste Leden,

In verband met de maatregelen die door onze regering zijn genomen, kunnen we helaas aanstaande maandag geen gebruik maken van ons clubgebouw voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) omdat ons clubgebouw om 20.00 uur moet sluiten.

We hebben derhalve besloten om de ALV naar maandag 13 december 20:00 uur te verplaatsen om de 3 weken periode die de regering heeft afgekondigd, te overbruggen. Wij betreuren dit ten zeerste zeker omdat we wederom al onze jubilarissen niet kunnen huldigen.

Onze voorkeur gaat uiteraard uit om de ALV in ons clubgebouw te houden zodat we ook samen kunnen komen en onze jubilarissen te huldigen.

Indien het niet mogelijk is om dit in ons clubgebouw te houden, zullen we op 13 december om 20:00 uur een Microsoft Teams Webinar houden. Dit is belangrijk omdat we verplicht zijn een ALV te houden om procedures met betrekking goedkeuring van de financiën over 2020-2021 en de herbenoeming van bestuursleden goed  te keuren.

Wij zullen u op tijd informeren hoe de ALV zal plaatsvinden.

 

Wij vragen uw begrip voor deze beslissing en hopen dat we ons op 13 december mogen treffen in ons clubgebouw voor de ALV.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube