Nieuws

Voorbeschouwing IJVV tegen Quick’20

vrijdag 29 oktober 2021 - 1e selectie


In het door Corona al na 4 wedstrijden stopgezette seizoen 2020-2021 stond IJVV uit IJsselmuiden op plek 6 met 5 punten en stond Quick’20 eerste met 12 punten. In die competitie hadden de teams elkaar nog niet ontmoet.

 

Dit seizoen is IJVV beter gestart dan het vorige en staat het al 2 weken lang achter Quick’20 op de tweede plaats en inmiddels waren er 5 speelrondes. IJVV heeft 13 punten en Quick’20 heeft er 15 uit vijf. Doelsaldo van IJVV is met 17 voor en 8 tegen, plus 9. Doelsaldo van Quick’20 is met 19 voor en 6 tegen, plus 13

 

IJVV won beide thuiswedstrijden en won uit twee maal en speelde eenmaal gelijk, in de eerste competitiewedstrijd bij Hulzense Boys met 2-2. Quick’20 won alle 5 wedstrijden waarvan twee uit en drie thuis.

 

Quick’20 zal ook voor IJVV een mooie uitdaging zijn want wie wil er niet winnen van de koploper. De onderlinge krachtsverhoudingen zijn nog onduidelijk. Zowel IJVV als Quick’20 speelden al tegen ASC’62 en PH en allebei wonnen ze die duels met twee doelpunten verschil.

 

Met het scorend vermogen van beide teams lijkt het wel goed te zitten, ook verdedigend staan ze hun mannetje. Quick’20 heeft al 19 maal gescoord, wie de meeste wedstrijden heeft gezien zal beamen dat er veel vaker had kunnen worden gescoord. Wie weet zal IJVV dat ook van zichzelf zeggen.

 

Over de opstelling van Quick’20 is nog niets bekend, wel is de kans aanwezig dat er morgen één of meerdere spelers wegens werk of blessures niet meedoen.

 

Er wordt morgen in het lopende seizoen 2021-2022 opnieuw historie geschreven in het archief van beide teams als beide clubs elkaar voor het eerst ontmoeten in competitieverband en zover bekend speelden ze ook nooit tegen elkaar in een bekerronde of vriendschappelijk.

 

Voor wie morgen de topper tussen de nummers één en twee wil zien:

 

IJVV – Quick’20 Zaterdag 30 oktober 15.00 uur
Sportpark Den Uithoek, Bergweg 3, 8271 CC IJsselmuiden

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube