Nieuws

Quick’20 blijft ongeslagen en wint ruim van De Esch

maandag 25 oktober 2021 - 1e selectie


Eindelijk weer eens veel toeschouwers bij een competitiewedstrijd van Quick’20 met een kleine 1000 bezoekers en geen 650 zoals in de krant staat. De spanning was er al snel af en een deel van het publiek kocht nog loten toen Quick’20 al op 1-0 stond.

 

Jesse Kip strafte al in de tweede minuut op snelheid bekwaam een verdedigingsfout af,  1-0. Vier minuten later herhaalde hij dat kunstje door na een lange bal van Loed Keizer ook nu op snelheid de 2-0 binnen te tikken. Zo was het al na zes minuten geen wedstrijd meer.

 

Quick’20 dacht even dat de overwinning al binnen was, wel had het verscheidene goede kansen op een ruimere voorsprong door Frank Eulderink en weer Jesse Kip. Beide keren toonde doelman Iepma van De Esch zich een zeer bekwame sluitpost. Quick’20 schrok in de 34e minuut toen De Esch uit een scrimmage leek te scoren.

De laatste vijf minuten voor rust was het Quick’20 dat twee keer op een schitterende wijze toesloeg. Beide keren uit vloeiende combinaties tussen Kemna, Kip en Eulderink en Eulderink, Kip en Kemna. Frank Eulderink scoorde de 3-0 en Jip Kemna de 4-0. Hiermee werd Jesse Kip al in de eerste helft the man of the match met 2 goals en 2 assists.

 

In de tweede helft had Quick’20 legio kansen om voor een hogere eindstand te zorgen dan de uiteindelijke 6-1. De Esch werd niet volledig weggespeeld, maar had tegenover het “machtige” Quick’20 te weinig kwaliteit. Milan Braam had direct na rust pech dat de bal na een mooie boogbal via de onderkant van de lat weer in het veld sprong, geen 5-0.

In de 53e minuut redde Kosters de eer voor De Esch en scoorde de enige tegentreffer, 4-1. Daarna had Quick’20 volop kansen om te scoren ,maar moest het wachten tot het laatste kwartier voordat er weer een treffer viel.

Pas in de 77e minuut maakte Issy Wevers de 5-1 na een diagonaal schot van links in de rechter benedenhoek. In de 83e minuut bepaalde aanvoerder Tim Zwienenberg de eindstand op 6-1 nadat zijn schot van richting werd veranderd.

 

Een mooie overwinning voor Quick’20 dat nu komende zaterdag afreist naar IJVV in IJsselmuiden dat op de tweede plaats staat op twee punten achter koploper Quick’20. IJVV heeft 13 punten en Quick’20 15.

 

Afgelopen zaterdag was op vele fronten een ware feestdag voor Quick’20. Ongeslagen koploper, een prachtige loterij voor supportersvereniging Black & White en een prima opbrengst voor de kantine. Daar werd nog lang gevierd op de winst en in het sfeervolle clubgebouw bleven de selecties van beide teams nog lang bij elkaar.

 

Quick’20 – De Esch 6-1 (4-0).

3. Kip 1-0, 6. Kip 2-0, 40. Eulderink 4-0, 42. Kemna 4-0, 53. Kosters 4-1, 77. Wevers 5-1, 83. Zwienenberg 6-1.

 

Foto’s Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube