Nieuws

Coronaregels Quick’20: Pas op wij controleren!

woensdag 20 oktober 2021 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers, ouders en gasten,

Wij willen graag nogmaals wijzen op de geldende regels met betrekking tot de Coronamaatregelen. De eerste ervaringen met de nieuwe regels zijn goed en we zijn blij dat er weer volop gevoetbald kan worden.

Nogmaals de geldende regels voor iedereen van 13 jaar of ouder die ons clubgebouw wil betreden:

  • Iedereen moet kunnen aantonen dat hij/zij is gevaccineerd, door middel van de QR-code in de Coronacheck-app
  • Of kunnen aantonen dat iemand binnen een periode van 11 tot 180 dagen besmet is geweest met Corona. Dit kan ook in de Coronacheck-app worden aangetoond.
  • Of kunnen aantonen dat hij/zij niet besmet is, door middel van een PCR-test die niet ouder is dan 24 uur (via https://www.testenvoortoegang.org )

Iedereen die niet aan de regels kan of wil voldoen mag ons clubgebouw niet betreden. U kunt gecontroleerd worden. Er is een afgebakend gebied in de kantine waar eten en drinken kan worden gehaald, maar buiten dient te worden geconsumeerd. Buiten, langs de velden, op het terras gelden deze regels niet.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2021/09/14/nederland-verder-open-met-coronatoegangsbewijs

Wij doen een vriendelijk doch dringend beroep op jullie om je aan de regels te houden. Dit zal bijdragen aan een gemoedelijke sfeer waarbinnen we volop kunnen genieten van onze spelers op de velden.

Mochten er vragen zijn dan graag een mailtje sturen aan secretariaat@quick20.nl.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube