Nieuws

Wij stellen ons even voor…

vrijdag 1 oktober 2021 - Algemeen


Beste Quick-leden,

Mijn naam is Jonathan van Benthem. Ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Oldenzaal. Momenteel ben ik 4e jaars Sportkunde student aan het Windesheim in Zwolle. In dit laatste jaar loop ik mijn afstudeerstage bij K.V.V Quick’20, waarbij ik onderzoek doe naar het Gelijke Kansen principe binnen de JO9 en JO10. Dit doe ik in de periode september 2021 t/m juni 2022. Woensdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden op het secretariaat van Quick’20 om daar aan mijn onderzoek te werken.

Met vriendelijke groet,
Jonathan van Benthem

 

 

 

 

 

 

 

Dag beste Quick-leden,

Ik ben Nick Burke, 20 jaar en woonachtig in Oldenzaal. Ik zit in mijn laatste jaar van facilitair leidinggevende niveau 4 in Almelo. Op woensdag en donderdag ben ik te vinden op het secretariaat van Quick’20. Komende tijd probeer ik mij bezig te houden met facilitaire vraagstukken binnen Quick’20. Samen met de andere collega’s gaan we proberen de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube