Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 tegen Vroomshoopse Boys

vrijdag 1 oktober 2021 - 1e selectie


Het afgelopen seizoen speelde Quick’20 voor het eerst in haar historie met het hoogste senioren team in de competitie op zaterdag. Door het samen gaan van Zaterdag 1 en  Zondag 1 werd er één nieuw team gevormd met een prachtige mix van deze 2 “oude” teams.

De samenstelling van Quick’20 is in het nieuwe seizoen 2021-2022 wel wat gewijzigd ten opzichte van het vorige zeer korte seizoen, de kwaliteit is er zeker niet minder op geworden omdat er spelers uit het O23  en JO19 team aan de selectie werden toegevoegd en daarvan speelden er zelfs meerdere spelers in de 1e wedstrijd van dit seizoen.

Quick’20 won de 1e wedstrijd van het seizoen 2021-2022 uit met 2-0 bij ASC’62 uit Dalfsen. Zaterdag speelt de hoofdmacht van Quick’20 de 1e thuiswedstrijd in de 2e klasse H zaterdag tegen Vroomshoopse Boys dat vorige week thuis won van WVF met 1-0,

Vorig seizoen won Quick’20 in de 2e wedstrijd thuis met 3-1 van Vroomshoopse Boys.

Op de site van Vroomshoopse Boys staat dat “er toen in Oldenzaal een geflatteerde 3-1 nederlaag werd geleden. Mede door het gegeven dat het drietal Juliën Derks, Ramon de Jong en Bram Hooijer na blessures weer lijken aan te sluiten bij de selectie, liggen er zeker mogelijkheden voor de Boys in deze uitwedstrijd”.

 

Gezien de resultaten van de wedstrijden in de voorbereiding en bekercompetitie mogen we verwachten dat Quick’20 gaat meedraaien om de bovenste plaats.

De echte Quick supporters verwachten ook niet anders en het is ook zeker niet teveel gevraagd met zo’n sterke en evenwichtige selectie, waarin de aanstormende jeugd zich volop kan laten zien.

 

Het bestuur heeft als doelstelling in 2 jaar tijd met het hoogste team terug te keren in de Hoofdklasse, maar dan dus op zaterdag. Dit seizoen moet zeker de eerste stap worden gezet of meteen daarna de tweede stap ook lukt is koffie dik kijken. In feite zijn er al 2 seizoenen verloren gegaan door Corona waar niemand wat aan kan doen. Helaas werd het afgelopen seizoen al na 4 wedstrijden wegens Corona stopgezet met Quick’20 als koploper.

 

Laten we hopen dat het komende seizoen volledig wordt uitgespeeld en dat het eindigt met waar we allen stilletjes op hopen en eigenlijk ook wel verwachten, nl. promotie naar de 1e Klasse Zaterdag.

 

Supporters van Quick’20, steun ons hoogste team volop in deze eerste thuiswedstrijd en let wel op de Coronaregels langs de lijn en in het
clubgebouw !!!!!

Zie daarvoor ook blz. 21 van het programmaboekje.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube