Nieuws

PANNA! Sterrenteamdag bij Quick’20!

zaterdag 25 september 2021 - Jeugd


Beste voetballiefhebber,

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven? Een nog betere voetballer worden? Én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Schrijf je dan hier in voor de PANNA! Sterrenteamdag bij Quick’20!

In de herfstvakantie op woensdag 20 oktober kunnen jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar deelnemen aan de PANNA! Sterrenteamdag bij Quick’20.

Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal.

Voetballen met heel veel extra’s
Naast een leuke, diverse voetbaldag krijg jij bij deelname een compleet voetbaltenue én een handige rugtas met daarin verschillende cadeaus. Daarnaast maken een aantal deelnemers kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams.

Talentenjacht
Aan het einde van deze voetbaldag worden een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers van sterrenteamdagen uit het hele land de kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen.

Deze PANNA! Sterrenteams zullen zich onder leiding van (ex-)Internationals Ruben Schaken, Kika van Es & Richard Knopper voor gaan bereiden op het spelen van een internationaal toernooi!

Deelname aan een PANNA! Sterrenteamdag kost € 34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers kost dit € 32,- per deelnemer.

Mocht je uiteindelijk worden uitgenodigd voor het vervolgtraject, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Locatie: Sportpark Quick’20

Tijdstip: 09.30 uur – 12.30 uur

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.pannasterrenteam.nl.

 

Met sportieve groet,

Quick’20 & PANNA! Sterrenteam

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube