Nieuws

Let Op! Rotary Streetsoccer toernooi 20 t/m 24 september bij Quick’20

dinsdag 21 september 2021 - Algemeen


Het Rotary Streetsoccer toernooi 2021 wordt van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september gespeeld op veld 3 van Quick’20. De trainingen die van 17.00 – 20.00 uur gepland staan op veld 3, zullen deze week worden verschoven naar veld 6. Woensdag en donderdag moet er wel worden overlegd met de teams die al op veld 6 trainen.

De doelstelling is om alle kids uit Oldenzaal, De Lutte, Rossum en Weerselo van groep 4 t/m groep 8 te laten bewegen en een paar middagen plezier mee te geven.

ORGANISATIE

Het Rotary Streetsoccer toernooi wordt georganiseerd door de Rotary Oldenzaal. De leden van Rotary vormen samen met FC Noaber de toernooileiding. Zij zorgen gedurende het hele toernooi dat alle wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube