Nieuws

Wij doen mee!

maandag 30 augustus 2021 - Algemeen


Wij doen mee!

Zaterdag 18 september aanstaande start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Zeker na deze moeilijke Corona-periode kunnen wij als vereniging het geld zeer goed gebruiken. Wij hopen dan ook dat de jeugdleden ons helpen om zoveel mogelijk loten te verkopen, zowel loten van 3 euro als Superloten aan bedrijven van 150 euro.

Dit jaar kan je op twee manieren loten verkopen:

  • Op 18 september ontvangen jullie een automatisch gegenereerde mail met de link naar je persoonlijke verkooppagina (met inlogcode). Deze link kan je heel eenvoudig delen via WhatsApp, social media of door een mail te sturen naar familie en vrienden. Het leuke hieraan is dat je een eigen lotenmeter hebt, je badges kan verdienen, je stand kan bekijken etc.
  • Wij zullen ook de bekende Verkoopboekjes (op naam) verspreiden via de leiders. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje: www.clubactie.nl/instructie

En er zit ook wat in voor jullie! Verkoop je minimaal 5, 10, 15 of 25 loten dan krijgen jullie iets van ons! De Grote Clubactie heeft ook diverse winacties.

Meer informatie volgt zo snel mogelijk!

Namens de jeugdcommissie,

Desirée Broekman, Secretariaat
Ilse Tijdhof, Jeugd Commissie

#groteclubactie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube