Nieuws

Situatie kleedkamers en velden binnen Quick’20

zondag 29 augustus 2021 - Algemeen


Beste spelers, ouders, trainers en begeleiders,

Wij willen jullie graag informeren over de situatie met betrekking tot kleedkamers en velden binnen onze vereniging.

Al een aantal jaren heeft het wedstrijdsecretariaat een flinke uitdaging om alle teams in te delen in een kleedkamer en op een veld. Op een gemiddelde zaterdag worden er 50 wedstrijden op ons park afgewerkt, met 100 teams dus een pittige opgave. Deze problematiek is gegroeid door het toenemende aantal teams op de zaterdag waaronder ons vlaggenschip. Ook het scheiden van jongens en meisjes geeft druk op de kleedkamers. Wij zijn als bestuur al een aantal jaren bezig om oplossingen hiervoor te vinden.

Wij zijn daarover in gesprek met onder andere onze gemeente omdat zij een deel van onze accommodatie beheren. Wij hebben ook gekeken naar tijdelijke oplossingen zoals het plaatsen van portakabins. Helaas hebben de gesprekken niet tot een resultaat geleid. Ook het plaatsen van tijdelijke kleedkamers kost teveel geld.

Voor de velden hebben we extra verlichting op veld 6 aangebracht waardoor we meer mogelijkheden hebben om teams in te delen.

Voor de kleedkamers is de situatie dusdanig complex dat we helaas genoodzaakt zijn om een noodmaatregel te nemen om er toch voor te zorgen dat elk team kan voetballen en een kleedkamer ter beschikking heeft. Wij zijn daarvoor niet over één nacht ijs gegaan en hebben daarover diverse gesprekken gehad met facilitair, wedstrijdsecretariaat en voetbalzaken.

Helaas hebben we moeten beslissen om de Quick’20 JO9 en JO10 teams te laten rouleren met douchen. Het zal gaan om een aantal teams per zaterdag, afhankelijk van het wedstrijdprogramma. Wij zullen dit kenbaar maken op het programma. Dit is een tijdelijke maatregel en we hopen tijdens dit seizoen met een definitieve oplossing te komen. Wij begrijpen dat dit geen ideale oplossing is, maar vragen toch begrip voor deze beslissing.

Vele mensen hebben meegedacht om andere oplossingen te vinden maar die zijn er tot onze spijt niet. Hier speelt zeker mee dat de Coronacrisis ook een negatieve impact heeft gehad op onze financiële situatie.

Nogmaals wij betreuren dat we deze maatregel hebben moeten nemen. Wij blijven samen met andere partijen werken aan een definitieve oplossing voor de kleedkamerproblematiek.

Met sportieve groet,

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube