Nieuws

Gelijke kansen voor de jeugd t/m O10

donderdag 26 augustus 2021 - Algemeen


Gelijke kansen voor de jeugd t/m O10, waar plezier & ontwikkeling voorop staan. 

Gelijke trainingstijden, hetzelfde veld, dezelfde oefenstof, gelijke voetbalmaterialen en ieder team de beschikking over minimaal 1 trainer. Basisvoorwaarden die ten grondslag liggen aan het nieuwe beleid dat Quick ’20 voor haar jongste jeugd t/m O10 introduceert.

 

Kinderen ontwikkelen zich met grillen. Door de jongste jeugd t/m O10 aan dezelfde jeugdvoetbalopleiding bloot te stellen, geef je ieder kind de kans om zich te maximaal te ontwikkelen.

 

Marcel Veldhuis, coördinator jeugd (technische zaken), Peter Klijndijk, verantwoordelijk coördinator O9, Karen Semmekrot, coördinator 09 en Maarten Meijer, coördinator O9 leggen, samen met onze jongste voetballertjes, uit wat het gelijkekansenbeleid inhoudt.

 

 

Trainer worden?

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube