Nieuws

Nog geen feest, maar wel presentatie jubileumboek!

woensdag 25 augustus 2021 - 100jaar


Zoals wellicht bekend hebben we toch moeten besluiten om het jubileumfeest opnieuw uit te stellen. Teveel onzekerheid over de RIVM-maatregelen liggen hieraan ten grondslag. Zo moet de horeca nog altijd om middernacht sluiten. De jubileumcommissie belooft dat er zeker een groot feest komt, dan moet het ook een party worden zonder restricties.
Wat wel doorgaat, is de presentatie van het jubileumboek. De dikke kleurrijke uitgave wordt momenteel gedrukt. De presentatie van het boek wordt gehouden op dinsdag 12 oktober, de 101e verjaardag van Quick’20. Deze activiteit, waar  zeer naar uitzien, wordt gehouden in het clubgebouw. Ook de selectie van de eeuw gaan we dan bekendmaken. Er zullen verrassende gasten acte de préséance geven.
De avond is voor genodigden, maar ook vrijwilligers zijn welkom. Binnenkort laten we jullie weten hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Echter : vol is vol !
De Jubileumcommissie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube