Nieuws

jubileumfeest

zondag 11 juli 2021 - 100jaar


Beste leden, vrijwilligers en sponsors van Quick’20!

De jubileumcommissie van 100 jaar KVV Quick’20 heeft  goed nieuws voor jullie! Het grote jubileumfeest is in aantocht. Het wordt gehouden op zaterdag 25 september 2021 in Rouwhorst Zalencentrum.  Over artiesten, tijdstip en andere info zullen we jullie later informeren. Maar dat het een historische en oergezellige Quick-avond wordt, staat nu al vast!
Wij hopen dan ook dat jullie deze datum van 25 SEPTEMBER 2021 met rood omcirkelen in jullie agenda.
Wij weten dat de RIVM-maatregelen zijn aangehaald, maar toch zijn wij vol vertrouwen dat dit feest gewoon kan doorgaan. Op dezelfde dag zullen we ook het jubileumboek van bijna 300 pagina’s dik presenteren. Een bijzondere dag vol hoogtepunten dus.
Kortom: noteer het in jullie agenda en zegt het voort: ZATERDAG 25 SEPTEMBER het grote jubileumfeest in ROUWHORST ZALENCENTRUM
Met feestelijke groet,
De jubileumcommissie van 100 jaar Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube