Nieuws

Kom te voet of per fiets en houd anderhalve meter afstand!

maandag 5 juli 2021 - Algemeen


Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt landskampioen Ajax twee oefenwedstrijden op Sportpak Vondersweijde. Dinsdag 6 juli speelt Ajax om 18.00 uur tegen Quick’20. Op zaterdag 10 juli volgt om 12.00 uur een oefenwedstrijd tegen het Duitse Paderborn.

Bij beide oefenwedstrijden mogen maximaal 1.500 bezoekers aanwezig zijn die in verband geldende coronamaatregelen 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Bezoekers wordt verzocht zich hieraan te houden.

Leden, vrijwilligers en bezoekers uit Oldenzaal worden verzocht het evenement te voet of op de fiets te bezoeken, in verband met drukte en beperkte parkeergelegenheid. Bezoekers met de fiets kunnen de fiets voor sportcomplex Vondersweijde of bij het zwembad stallen. Fietsen stallen op het sportcomplex is niet toegestaan.

Bezoekers die met de auto komen, worden verzocht de parkeerplaatsen bij zwembad Vondersweijde te gebruiken.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube