Nieuws

Trainer (m/v) gezocht voor 2e selectie vrouwenelftal

zaterdag 26 juni 2021 - Algemeen


Wij zoeken een nieuwe trainer voor komend seizoen. We zijn een enthousiast en gemotiveerd 2e selectie team actief in de 4e klasse. De gemiddelde leeftijd is 18-28 jaar en betreft een leergierige groep jonge meiden met hier en daar een ervaren rot.

Wij zoeken een trainer die ons misschien 2 keer per week training wil geven (dinsdag- en donderdagavond) en op zaterdagmiddag wil coachen. Ben jij een enthousiaste en gedreven trainer (m/v) en wil je samen met ons presteren? Dan zoeken we jou!! Neem contact met ons op.

Seizoen: Vanaf half augustus
Contactpersoon: Richard Hampsink
Telefoonnummer: 06-22607003
E-mailadres: rhquick20@gmail.com

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube