Nieuws

Meidenmiddag bij Quick’20 op 9 juni 2021

vrijdag 28 mei 2021 - Algemeen


Het Nederlands vrouwenelftal neemt komend zomer deel aan de Olympische Spelen in Tokio. Dat is het hoogt haalbare podium voor het Nederlands vrouwenvoetbal. Ook bij Quick’20 willen wij meiden en vrouwen een podium bieden.

We hebben in totaal zeven meiden- en vrouwenteams die uitkomen in de verschillende competities. Om alle meiden van 9 tot 13 jaar uit Oldenzaal en omgeving kennis te laten maken met de voetbalsport, organiseert Quick ’20 een meidenmiddag.

Op woensdag 9 juni zullen de meiden de voetbalsport leren kennen doormiddel van verschillende activiteiten. Zo zullen de meiden onder andere een 4×4 wedstrijd spelen en natuurlijk kan een penaltyserie niet ontbreken. De aanvang is 15:45 uur en rond de klok van 18:00 uur zal de meidenmiddag ten einde lopen.

Kledingadvies: sportieve kleding.
Voetbalschoenen mogen natuurlijk gedragen worden, maar zijn niet verplicht.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de meidenmiddag op woensdag 9 juni? Meld je dan voor 6 juni aan door een mail te sturen naar: noahnob@icloud.com.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube