Nieuws

Kennismakingstrainingen voor MO13, MO15 en MO17

donderdag 29 april 2021 - Algemeen


Bij Quick ’20 zijn de laatste woensdagen diverse trainingen georganiseerd om de meiden van MO13 , MO15 en MO17 kennis te laten maken met hun nieuwe teamgenoten voor het komende seizoen. Dit onder leiding van vele enthousiaste trainers die volgend seizoen deze groepen gaan trainen en begeleiden in hun competities. Dat het niveau steeds hoger wordt blijkt onder andere uit het feit dat MO15-1 in de hoofdklasse gaat voetballen en VR1 in de 3e klasse.

Ook zijn er vanuit Boeskoolfit leuke trainingen geweest om eventuele nieuwe leden kennis te laten maken met voetballen. Aangezien de “Leeuwinnen” binnenkort gaan deelnemen aan de Olympische Spelen zal het damesvoetbal nog meer aandacht krijgen.

Bij Quick ’20 zijn momenteel 150 vrouwelijke leden, de wens is de 200 leden te passeren. Dus ben je nieuwsgierig geworden en wil je kijken of je voetballen leuk vindt?
Meldt je dan aan voor een aantal proeftrainingen via: quickvrouwen@gmail.com

 

Bekijk hier onder de reportage van Quick TV

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube