Nieuws

BoesCool Fit weer een succes!

vrijdag 16 april 2021 - Algemeen


Wow, wat een enthousiasme bij de BoesCool Fit groepen die wij hebben!
Voetballen is lekker buiten zijn. Zon, wind of regen het maakt niet uit. Voetballen is een teamsport. Teambuilding, saamhorigheid en gezelligheid staan voorop. En dat ervaren deze leuke jongens en meiden tijdens deze trainingen die wij geven.
BoesCoolFit zorgt als onafhankelijke stichting in samenwerking met het Oldenzaalse basisonderwijs en sportverenigingen voor een groot bewegingsaanbod voor kinderen. Ze willen de kinderen kennis laten maken met het gevarieerde sportaanbod in Oldenzaal door middel van binnenschoolse en buitenschoolse kennismakingscursussen. Ook bij Quick’20!
 
In verband met de Corona-regels kunnen de ouders niet mee het sportpark op. Maar… wij hebben leuke foto’s gemaakt!
Bekijk de foto’s hier:
* GEMENGD Klik hier
* MEIDEN Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube