Nieuws

Meisjesvoetbal – BoesCoolFit

maandag 8 maart 2021 - Jeugd


Het meisjesvoetbal zit in de lift. Ook bij Quick’20 groeit het aantal meisjesleden. In alle leeftijdscategorieën kunnen we nu meisjesteams vormen en willen we dit graag behouden en uitbouwen.

Voetballen is oefenen: Dribbelen, passen, aannemen, passeren, trucjes met de bal. Maar vergeet ook het scoren niet.

Voetballen is lekker buiten zijn. Zon, wind of regen het maakt niet uit. Voetballen is een teamsport. Teambuilding, saamhorigheid en gezelligheid staan voorop.

Lijkt het je leuk om met andere meiden te voetballen dan ben je bij ons van harte welkom om via BoesCoolFit kennis te maken met deze leuke sport! BoesCoolFit zorgt als onafhankelijke stichting in samenwerking met het Oldenzaalse basisonderwijs en sportverenigingen voor een groot bewegingsaanbod voor kinderen. Ze willen de kinderen kennis laten maken met het gevarieerde sportaanbod in Oldenzaal door middel van binnenschoolse en buitenschoolse kennismakingscursussen.

Quick’20 heeft op maandag 22 + 29 maart en maandag 12 + 19 april twee groepen om 15.30 uur, te weten 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Deze kennismakingcursussen worden gegeven op ons sportpark. De cursuskosten bedragen 5 euro per kind.

Let op: in verband met de Corona-regels zullen de kinderen bij de poort worden opgehaald. Ouders mogen niet mee het park op helaas.

Aan het einde van de cursus krijgen de kinderen een certificaat.

Vind jij het leuk om deel te nemen, geef je dan HIER op.

Wees er snel bij, want we zitten bijna vol!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube