Nieuws

Overheid verruimt de mogelijkheden tot sporten

vrijdag 5 maart 2021 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers en sponsoren,

Vorige week heeft onze regering een aantal versoepelingen afgekondigd die hopelijk zo gauw mogelijk verder worden uitgebreid op weg naar het “nieuwe normaal”.

Dit betekent dat gelukkig meer leden van onze vereniging weer meer kunnen sporten op ons park. Wij zijn hier erg blij mee omdat het wat meer perspectief biedt voor onze leden. Wij zijn druk bezig om weer ruimte te bieden aan trainingen en wedstrijden. Hierover word je geïnformeerd door je trainers-leiders of kijk aub even op de website.

Omdat we met de avondklok zitten kunnen we nog niet het normale programma bieden en kan het ook zijn dat trainingen naar het weekend worden geplaatst. Hiervoor vragen wij jullie begrip. Ook is het helaas niet mogelijk om teams met spelers jonger en ouder dan 27 jaar samen te laten trainen of spelen.

Voor de oudere leden die helaas niet in teamverband mogen sporten hebben we een prima alternatief te bieden: De Quick Win Quick Fit Challenge. Later meer hierover.

Onderstaand hebben we de belangrijkste regels nog eens samengevat:

  • Leden tot en met 27 jaar mogen weer in groepsverband trainen en ook onderlinge oefenwedstrijden spelen
  • Wij kunnen nog steeds niet tegen andere clubs spelen
  • Bij teams waar beide leeftijdscategorieën spelen mogen alleen spelers tot en met 27 jaar spelen. Dit is heel vervelend maar we moeten de regels volgen
  • Indien er teams zijn waar de groepsgrootte beperkt is (tot en met 27!), dan kunnen deze teams met andere teams worden gecombineerd zodat iedereen kan meedoen. Graag even overleggen met de seniorencommissie.
  • Er mag GEEN publiek bij de wedstrijden en trainingen komen en ouder-verzorgers etc. zijn ook niet welkom op het sportpark: wij vragen iedereen zich hieraan te houden en indien nodig mensen hierop aan te spreken
  • Trainers-begeleiders zijn uiteraard welkom
  • De KNVB heeft de meeste competities beëindigd. Alleen voor de O-23 en prestatieve junioren teams (O13-O19) zou het nog mogelijk kunnen zijn dat de competitie wordt hervat
  • Op dit moment werkt de KNVB aan de opzet van de KNVB regio CUP
  • Zie onderstaande schema van de KNVB

Voor spelers ouder dan 27 jaar is een fantastisch alternatief ontwikkeld: Quick Win Quick Fit Challenge. Dit is een uitdagend parcours waarbij in 2-tallen, balspelen, oefeningen en conditie op een plezierige manier worden gecombineerd.

Afgelopen donderdag zijn we hiermee begonnen en de 44 deelnemers waren zeer enthousiast; ook over de oliebollen van Ben! Wij zullen dit zeker blijven faciliteren en raden elke speler ouder dan 27 om hieraan deel te nemen. Dit biedt ook de mogelijkheid om lekker je conditie op peil te brengen en weer eens de geur van (kunst)gras te ruiken. Aanmelden kan via het secretariaat (secretariaat@quick20.nl)

Mochten er nog vragen zijn gelieve even een mailtje te sturen naar het secretariaat.

Schema KNVB klik hier

 

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube