Nieuws

Zaterdagochtendgroep JO6 begroet dit seizoen ruim 90 nieuwe spelertjes!

maandag 23 november 2020 - Jeugd


Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

ZATERDAGOCHTENDGROEP JO6 BEGROET DIT SEIZOEN RUIM 90 NIEUWE SPELERTJES !   

Coronatijd of niet, de jongste jeugdopleiding van Quick’20 bloeit als nooit te voren. Onder de bezielende leiding van Roy Oude Nijhuis wordt inmiddels geput uit een kader van maar liefst 36 vrijwilligers (coördinatoren, trainers, facilitair etc.), waardoor een degelijk oefenprogramma voor de allerjongsten te allen tijde gegarandeerd is en niet elke vrijwilliger elke zaterdag beschikbaar hoeft te zijn.

Afgelopen week oversteeg het aantal deelnemertjes de magische grens van 90 jongetjes en meisjes en volgens goed ingewijde bronnen, zijn er alweer unieke talentjes gesignaleerd. Bovenal koesteren we bij Quick’20 natuurlijk de sport-spelvreugde die we de allerjongsten kunnen bieden, zeker in tijden van Corona een welkome afwisseling op het  “hangen achter de computer”.

DE KOMENDE WINTER WORDT ER BUITEN DOORGETRAIND!

De zaterdagochtendgroep wil, mits de weersomstandigheden het toelaten, deze winter bij voorkeur buiten blijven doortrainen. Een groep van een dergelijke omvang (spelers en kader ruim 120) in de zaal onderbrengen “voelt” in Coronatijden minder veilig.

NOG GEEN LID OF KEN JE EEN VRIENDJE OF VRIENDINNETJE DIE WEL EENS MEE WIL TRAINEN?

  • Meld je op zaterdagochtend gewoon bij de hoofdingang rond 09.45 aan de Primulastraat.
  • Training: van 10.00 uur tot 11.00 uur. Waar: Hoofdveld Quick’20
  • Iedereen kan 6 tot 8 keer gratis meetrainen om te kijken hoe leuk voetbal voor hem of haar is, om daarna pas te besluiten om wel of niet lid te worden.
  • In verband met Corona komt iedereen in sportkleding en kan er tot nader order niet worden gedoucht. Ouders kunnen de kinderen afzetten bij de poort, maar mogen vanwege de Corona regelgeving helaas niet het sportpark betreden
  • Er is voor alle spelertjes uiteraard een beker ranja na afloop van de training

Meer informatie is te vinden op onze website. Klik HIER

Met sportieve groet,

ZATERDAGOCHTENDGROEP JO6

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube